Αποστολή Προϊόντων


Αποστολή εντός Ελλάδας


Οι αποστολές εντός Ελλάδος  επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 2€ μέχρι 2 κιλά. Για κάθε 1κιλό επιπλέον των 2 κιλών η χρέωση είναι 1€ ανά κιλό. Για παραγγελίες άνω των 40€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στις χρεώσεις μεταφορικών εξόδων συμπεριλαμβάνεται και Φ.Π.Α.


Αποστολή στην Κύπρο


Οι αποστολές στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 15€ έως 2 κιλά ανά παραγγελία. Για παραγγελίες άνω των 100€, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. 


Χρόνος παράδοσης


Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.  Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει αναλόγως της περιοχής διαμονής σας, υπολογίζουμε συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να είναι μεγαλύτερος. Ο χρόνος παράδοσης παραγγελιών στην Κύπρο υπολογίζεται 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλαμβάνετε τα προϊόντα μας το συντομότερο δυνατό, ακόμη και νωρίτερα από τα προβλεπόμενα χρονικά όρια.

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, ενημερώνεστε από το τμήμα εξυπηρέτησης.